Communicatietools

Praten over onze hartaandoening is niet altijd gemakkelijk. Om jullie hierin te ondersteunen bieden we jullie graag een Heart-ID en Hartenpaspoort aan. Deze communicatietools vergemakkelijken niet alleen de communicatie met mensen die we kennen, maar kunnen ook van levensbelang zijn bij noodgevallen.


 • Heart-ID : Deze plastic kaart is gemakkelijk mee te nemen in je portefeuille en kan van levensbelang zijn bij noodgevallen. Zo weten hulpverleners onmiddellijk een aantal belangrijke gegevens van jou, zodat ze hiermee rekening kunnen houden bij de behandeling. Een contactpersoon in geval van nood, staat ook vermeld op deze kaart.
  • Hartenpaspoort : In dit boekje kan je alle informatie over je hartaandoening invullen. We willen je hiermee ondersteunen bij de communicatie over je hartaandoening. Neem dit paspoort telkens mee naar het ziekenhuis, dokter, bij een opname, vakantie, kamp, etc. Bij noodgevallen kan het paspoort geraadpleegd worden, zodat men meteen correct kan ingrijpen. 
   Gelieve dit document samen met je behandelend arts in te vullen. 

  LET OP :
  Voor leden
  is de Heart-ID en het Hartenpaspoort gratis op volgende momenten : 
  - Voor kinderen bij de 1e aanvraag, op 6-jarige leeftijd, 12 jaar, 18 jaar.
  - Voor volwassenen bij de 1e aanvraag, daarna elke 5 jaar op aanvraag. Tenzij in geval van diefstal of andere gevallen van overmacht, kan er sneller een nieuwe Heart-ID of paspoort bezorgd worden. 

  Ben jij geen lid, dan kost een hartenpaspoort €3, alsook de Heart-ID kost €3.
  Schrijf het correcte bedrag over met mededeling van je naam + Heart-ID of Hartenpaspoort op ons rekeningnummer BE19 2900 3273 6612
  Indien jij in de toekomst ook wil genieten van de voordelen als lid, kan je lid worden, door op de rode knop rechts bovenaan deze website te klikken en dit formulier in te vullen. Als lid geniet je ook van voordeligere tarieven op onze activiteiten en word je op de hoogte gehouden van alles wat er leeft binnen onze vzw.


  Het Heart-ID aanvragen kan via deze link :  KLIK HIER OM JE HEART-ID AAN TE VRAGEN!

  opgelet: voor het Heart-ID is er een foto vereist. Zonder foto kan er geen kaart aangemaakt worden.

  Richtlijnen pasfoto:
  - Indien u geen pasfoto heeft, mag u ook een andere foto doorsturen die in de richtlijnen van een pasfoto past: geen hoed op,
    gezicht zichtbaar, geen zonnebril, lichte achtergrond, etc.
  - Geen selfie (foto is dan van te korte afstand getrokken, en dus zal niet heel het gezicht zichtbaar zijn in ons systeem)
  - enkel PNG en JPG bestanden zijn toegestaan. (geen PDF, Word of andere bestanden)

  Het Hartenpaspoort aanvragen kan via deze link : KLIK HIER OM JE HARTENPASPOORT AAN TE VRAGEN!