Hartereizigers 2024Wij gaan weer op kamp!Ga met ons mee voor een ongelooflijke boerderij ervaring op de Bonte Beestenboel in Wortel. Trek je regenlaarzen aan, voel je een echte boer(in) en kom in contact met de wonderen van de boerderij.

De oudsten genieten naast de beestenboel ook van de adrenaline rush door de stoere overleving skills in het bos onder begeleiding van Woodkid.

Van maandag 28 oktober t.e.m. vrijdag 1 november organiseert Hartekinderen vzw een kamp met overnachting voor alle hartpatiënten geboren tussen 2006 en 2018, in Wortel (Hoogstraten).
De kostprijs voor dit kamp bedraagt €50 voor het hartekind als men lid is van Hartekinderen vzw. 1 broer, zus, vriend, vriendin per hartekind is ook van harte welkom op ons kamp aan €75.

Een solidariteitsgift om dit project te ondersteunen is altijd welkom. Met een solidariteitsbijdrage geeft u onze werking een duwtje in de rug om meer Hartekinderen te kunnen bereiken voor onze activiteiten.

Via het formulier op onze website kan u inschrijven. Enkel via deze weg aanduiden dat uw zoon of dochter mee gaat op kamp is helaas niet voldoende. Wij hebben extra gegevens nodig voor een deelname aan ons kamp.

Heeft u nog vragen? Mail gerust naar kamp@hartekinderen.be.


Leg je mooiste salopette en regenlaarzen klaar en kom mee op kamp!

Hopelijk tot dan,
Team HartereizigerPraktisch


Locatie:Bonte Beestenboel ma 28 Start: maandag 28 oktober 2024 15:00
vrij 1 Einde: vrijdag 1 november 2024 10:30