VITA +

Vita+ heeft de afgelopen jaren goede doelen via “De Warmste Week” gesteund met onze “Vita+ for Life” actie. Dit jaar is het helaas niet meer mogelijk om geld in te zamelen via “De Warmste Week” maar ze hebben besloten onze actie voort te zetten om geld in te zamelen voor enkele goede doelen in Vlaanderen. Het principe van onze actie is simpel: voor elk Vita+ brood dat tussen 02/11 en 13/12/2020 wordt verkocht, schenkt men 5 cent aan enkele goede doelen in Vlaanderen.

"Voor de selectie van deze goede doelen heeft het Vita+ team 10 goede doelen geselecteerd die hen na aan het hart liggen. Uw organisatie is één van deze 10 goede doelen. Om ook naar onze consumenten te luisteren, hebben we besloten om hen de kans te geven om te stemmen op hun 3 favoriete goede doelen onder deze 10 voorgeselecteerde goede doelen. Ze kunnen tijdens de actieperiode op onze Facebook pagina (https://www.facebook.com/vitaplusBE) stemmen op hun favoriete goede doel. Aan het einde van de actie zullen we de 3 goede doelen met de meeste stemmen selecteren en het ingezamelde geld onder deze verdelen"

We hopen dat onze organisatie één van de geselecteerde goede doelen zal worden. Aarzel dus niet om vanaf 02/11 onze en hun Facebook pagina te bezoeken om Hartekinderen te steunen.

Virginie Angowski, Junior Product Manager bij Puratos Belux. 

Op onze website vindt u meer informatie over Vita+: https://vita-plus.be/nl.