Online Hartereizigers kamp 2020

Hoi iedereen!

Eerst en vooral welkom in het denkbeeldige Koksijde! Het is dit jaar wat anders dan normaal, maar toch hopen we hier het beste van te maken.

Ik zou zeggen, neem gerust een hapje en een drankje, en lees vervolgens verder :)

Zoals eerder vermeld in de e-mail is het thema van ons kamp dit jaar "Een dag in het leven van..." Het is aan jullie om de zin te vervolledigen door het oplossen van de dagelijkse activiteiten.

Elke activiteit is een hint voor jou, om te weten over wie het precies ging. Natuurlijk is dit wat moeilijk indien je nieuw bent, of vergeten bent wie er allemaal mee op kamp gaat. Daarom vind je hier een foto met namen van ons Hartereizigers team van vorig jaar:


En niet te vergeten, Lennert wolfs: DJ, peter en ambassadeur van Hartekinderen!


Sieso, dit waren ze allemaal. Dit zijn de personen waaruit jij kan kiezen om de zin "Een dag in het leven van..." aan te vullen. 

Er zullen elke dag tussen 8 uur s'ochtends en 8 uur s'avonds activiteiten voor jullie klaar staan, wat als hint helpen om te raden over welke persoon het die dag gaat. 

De bedoeling is om deze opdrachtjes zo goed mogelijk uit te voeren en dan via onze fb groep jouw resultaat door te sturen. Elke dag om 20 uur zal er ook een Vraagteken tevoorschijn komen op de facebook pagina. Dit is jouw moment om te stemmen over wie het dan precies ging.

De persoon over wie het gaat, zal die dag zelf een filmpje opsturen, so stay tuned! 

Met deze wens ik jullie allen van harte welkom en veel plezier met het Online Hartereizigers kamp.