Webinar planning

9 januari 2021 11:21

Lieve allemaal,

Eerst en vooral wil ik via deze iedereen een super gelukkig, gezond, fijn en vooral veilig 2021 wensen.

Ik hoop dat we in 2021 terug naar ons normale doen kunnen gaan en dat we met zijn allen veilig en gezellig kunnen samenkomen!

Weet dat we een heel programma hebben klaarzitten om zoals goede gewoonte jullie te entertainen en te overstelpen met info.

Doch zover zijn we spijtig genoeg nog niet ...

En daarom zouden we heel graag, naar aanleiding van de zeer geslaagde Webinar met Prof. Van De Bruaene, willen we starten met het onderdeel "info" en een vervolg breien aan deze interessante sessies.

Bij deze wil ik jullie allemaal (zowel jong als oud) heel graag uitnodigen om hier even aan mee te denken en ons jullie vragen, voorstellen, ideeën door te sturen.

Wij zullen deze graag verzamelen en sprekers zoeken om op geregelde tijdstippen zowel voor jong als oud hierover een korte webinar te organiseren.

Doel is om hiermee te starten in Maart zodat we hierna kunnen evalueren in welke mate we hieraan een vervolg gaan organiseren.

Dus .... hierbij de concrete vraag.

Zijn er bepaalde onderwerpen die jullie graag aan bod zien komen ?

Verder rest er mij enkel om jullie nogmaals het allerbeste te wensen en een super veilig voorjaar met hopelijk zo snel mogelijk de mogelijkheid tot vaccinatie!

namens heel onze rvb,

heel veel vriendelijke groeten

Willem