Hoe geef je de hartafwijking van jezelf of je kind een plaats? - Leren leven met een levend verlies - Kortrijk, 13 mei 2019




LET OP : Deze lezing gaat door op 2 locaties op 2 verschillende data. Zorg ervoor dat je je inschrijft voor het evenement op jouw gewenste locatie en dag! Je zal dus 2 verschillende uitnodigingen krijgen op een andere locatie en dag.

- Schoten - 7 mei, Kasteel van Schoten, Kasteeldreef 61, 2900 Schoten

- Kortrijk - 13 mei, Vives Innovation Centre, Etienne Sabbelaan 4, 8500 Kortrijk

Beste leden,

In mei organiseert vzw Hartekinderen een lezing  voor zijn leden i.v.m. rouwen en levend verlies. Iedereen is welkom…. jongeren en volwassenen met een hartafwijking en ouders of familie van een hartekind.

Het evenwicht vinden tussen zorg-werk-leven is een hele opdracht. Zowel praktisch als emotioneel. Het toekomstbeeld is misschien anders dan verwacht. Dit doet verdriet, pijn en geeft een gevoel van onmacht en onzekerheid.

Hoe kunnen we verder leven met verlies van onze gezondheid of die van onze kinderen? Hoe kunnen we ruimte maken voor alles wat we hierbij voelen? Hoe kunnen we rouwen in het leven? Hoe kunnen we het beste omgaan met onze beperkingen?

Bij deze lezing is natuurlijk jullie inbreng meer dan welkom, de echte ervaringsdeskundigen, die heel betekenisvol kunnen zijn. Tijdens de lezing is er ruimte voor vragen, bedenkingen en dialoog.

De lezing wordt gegeven door Marleen Vertommen, rouwconsulent.

Incl hapje en een drankje!

Welkom vanaf 19u

Aanvang om 19u30

Einde rond 21u

De lezing is gratis maar je aanwezigheid moet wel bevestigd worden via Peepl.


Nog vragen? Sanne.van.lierde@hartekinderen.com of Liesbeth.wynen@hartekinderen.be

Praktisch


Locatie:Kortrijk, Vives Innovation Centre, Etienne Sabbelaan 4, 8500 Kortrijk ma 13 Start: maandag 13 mei 2019 19:30